Екосумка — зручний промотовар з великим потенціалом

всі Статті

Носіння екосумок наразі є актуальною тенденцією. Власники бізнесу активно впроваджують такі аксесуари у повсякденне життя своїх компаній з метою підтримання свідомого споживання та турботи про природу. Екосумки формують імідж підприємства та демонструють його політику щодо суспільно важливої теми — збереження довкілля. 

Окрім того, ці аксесуари, асортимент яких ви можете переглянути у розділі «Текстиль», є гідними сувенірними виробами. Вони ідеально підходять для брендування. Завдяки особливостям дизайну та утилітарності екосумки замовляють і як доповнення до корпоративного презенту, і як самостійний подарунок. 

Колірні рішення не обмежуються природною палітрою. Матеріали легко піддаються фарбуванню, завдяки чому можна підібрати варіації, що відповідають корпоративним кольорам. 

Практичність сумок-шоперів

Аксесуар, виконаний з натуральної стійкої до зносу тканини, — подарунок, який забезпечить адресата можливістю ходити за покупками та тримати при собі важливі речі. Місткість, довгі ручки, міцний цупкий матеріал, трендовий дизайн — усе в цих виробах свідчить про ваше турботливе ставлення до отримувача сувеніра. 

Екосумка є компактною у складеному вигляді, невибагливою до догляду, стійкою до різних проявів довкілля. Підготувавши своїм підлеглим, клієнтам або партнерам ці повсякденні атрибути, ви можете бути впевнені в їхній прихильності до вашої компанії.

Гуртове замовлення брендованих екосумок — це вигідно

Еко-сумки мають перевагу і для вашого бюджету. Це значно вигідніше, аніж брендувати поліетиленові пакети, з наступних причин:

  • Текстильна сумка слугує довше. 
  • Бавовняні шопери мають солідніший зовнішній вигляд. 
  • Після виходу з ужитку тканинний аксесуар не нашкодить довкіллю. 
  • Дарування натуральної сувенірної продукції — гарантія того, що ви справите позитивне враження на адресата.

Замовлення оптом є прийнятним за вартістю. Придбавши партію брендованих атрибутів, ви отримуєте ще й промовироби, які привертають до себе увагу. 

Прогулюючись містом або вирушаючи в магазин з таким аксесуаром, люди пропагують дбайливе ставлення до природи. Випадкові перехожі також хочуть мати такий виріб, починають замислюватися про свідоме споживання та відмову від пластику, а паралельно помічають ваше лого та дізнаються про новий для себе бренд.