Чому парасолька — один з найкращих варіантів корпоративного подарунка?

всі Статті

Якщо плануєте зробити корпоративний подарунок співробітникам, особливим клієнтам або партнерам, якісна парасолька — чудовий вибір. В категорії «Дозвілля» можна обрати продукцію, виконану у вашому фірмовому кольорі, та замовити у фахівця нашої компанії Gifter нанесення лого на кожен виріб. 

Так, у людей, дотичних до вашого бізнесу, з’явиться атрибут, який завжди під рукою в потрібний момент. Такі подарунки дуже цінуються та викликають приємні асоціації з дарувальником. 

Елегантність та практичність 

Виберіть такий виріб, який має естетичний дизайн: приваблює стильною зручною конструкцією та однотонністю. Шукаючи підхідні аксесуари для співробітників, можна зупинитися на складних моделях. 

Сувенірна продукція для VIP-клієнтів та партнерів повинна мати преміальний вигляд. Ліпше надати перевагу парасолькам-тростинам. Отримувачу подарунка сподобається ваш смак, до того ж він переконається в правильності підтримання зв’язку з вашою компанією. 

Парасолька є унісекс-подарунком

Нерідко оптова закупівля сувенірної продукції є проблематичною через намагання сортувати презенти за ознакою статі. Проте це дуже клопітно. Ваші клієнти та робітники є різностатевими? Тоді доцільно обрати саме парасольку — універсальний корпоративний атрибут. 

Усунення гендерного фактора суттєво полегшить підготовку до різноманітних ділових заходів. Більше не витрачатимете час на підбір чоловічих та жіночих презентів. Купуйте однакові парасольки нейтрального кольору — усі будуть в захваті. 

Роль парасольки у довгострокових ділових відносинах

Дарування якісного корпоративного презенту — це не лише про мету справити хороше враження. Такий крок дозволяє зробити відчутний внесок у довготривалі робочі або партнерські відносини наступним чином:

  • Парасолька має тривалий термін служби. 
  • Складні вироби вміщуються в сумку, а парасольки-тростини відмінно доповнюють будь-який образ.
  • Парасолька — аксесуар для повсякденного використання, навіть під час подорожей. 
  • Такий корпоративний подарунок буде ілюструвати, наскільки сильно ви цінуєте адресата подарунка.

Тобто це один з сувенірних виробів, який точно не лежатиме без діла десь у кутку. Парасолька активно використовуватиметься отримувачем, позитивно впливаючи на імідж та впізнаваність компанії.