Навіщо та кому потрібні брендовані флешки?

всі Статті

Послуга брендування флешок сьогодні має величезний попит, як серед приватних покупців, так і серед великих компаній. Цей невеликий пристрій для перенесення інформації став незамінним аксесуаром для кожного з нас, він завжди під рукою, він зберігає те, що в сучасному світі вважається найціннішим. Хтось використовує флешку для того, щоб подивитися фільм на телевізорі, хтось використовує цей пристрій для перенесення важливих документів, хтось зберігає на ньому фото та іншу особисту інформацію. Сценаріїв використання флешки досить багато, але навіщо потрібні брендовані флешки та хто замовляє таку продукцію?

Що являє собою брендування

d6421469527782b1e91a303377e03508

Це спеціальна процедура, яка дозволяє корпус флешки нанести логотип компанії, ім'я користувача, сервісну інформацію. Інформація може наноситися за допомогою тиснення, ламінації,використанням лазерних технологій. В результаті виконання такої роботи вийде запам'ятовуючий USB пристрій, який став більш оригінальним та цікавим. Тепер це не просто флешка, яку можна купити на ринку або в будь-якому магазині електроніки, це персональний та унікальний пристрій.

Брендування може виконуватися на макет клієнта, а може розроблятися фахівцями нашої компанії. У цьому випадку клієнт говорить про те, яка інформація має бути нанесена та в якому вигляді це потрібно зробити. При цьому інформацію можна нанести на будь-яку флешку, будь то традиційний прямокутник або запам'ятовуючий пристрій виконаний у виглядібанківської картки, на будь-якій поверхні можна нанести логотип.

Навіщо потрібна така флешка

Насамперед, брендування usb флеш накопичувачів користується величезним попитом серед великих та середніх компаній, які намагаються підтримувати свій фірмовий стиль у всьому. Немає нічого дивного в тому, що компанія видає своїм співробітникам невеликі пристрої, що запам'ятовують, адже це важливий інструмент в їх роботі. Співробітник зберігатиме і переноситиме на цьому пристрої важливу інформацію, тим самим збільшить ефективність своєї роботи. Компанія замовляє нанесення власного логотипу на пристрої, що запам'ятовують, після чого роздає їх своїм співробітникам. Це вже не просто флешка із магазину, це пристрій від певної компанії.

Також такі флешки часто замовляють на подарунок друзям, рідним та знайомим. Це справді дуже оригінальний та цікавий подарунок, який обов'язково оцінить винуватець урочистостей. На поверхню флешки наносяться слова поздоровлень, ім'я людини, оригінальне зображення чи навіть фото. В результаті виходить унікальний аксесуар, який можна використовувати у повсякденному житті. Це приємний подарунок, який, напевно, бажає отримати кожен.

Ще однією нішою, де брендування flash накопичувачів знайшло широке застосування, це сфера безпеки та захисту персональних даних. Якщо ваш пристрій буде без розпізнавальних знаків, то у разі його крадіжки вам буде складно довести, що цей пристрій ваш, а значить, повернути його буде також складно. Якщо ж на корпусі буде вказано вашу особисту інформацію, ім'я, унікальний код або символ, то це вже буде знаком персоналізації пристрою. У разі його втрати ви зможете швидко знайти флешку за розпізнавальними знаками.

На який корпус можна наносити інформацію:

CustomUSBFlashDrives

  1. Пластик та ПВХ. Це найпоширеніші матеріали для виробництва корпусів пристроїв, що запам'ятовують. Пластик надзвичайно практичний та довговічний, він захищає сам пристрій від пошкоджень та вологи. На такій поверхні можна нанести будь-яке зображення або слово, при цьому можна зробити це кольором.
  2. МеталМеталевий корпус для флешок зустрічається все частіше і частіше, цей матеріал надзвичайно міцний і витривалий, він підвищує привабливість та преміальність пристрою. На поверхні металу можна нанести логотип компанії або будь-який напис.
  3. ДеревоДерев'яний корпус для flash накопичувачів також можна сміливо назвати поширеним, хоч і зустрічається він рідше за попередні. Дерево приємно лежить у руці, воно вже робить вашу флешку оригінальнішою. Але при цьому на таку поверхню можна нанести логотип компанії або ім'я власника.
  4. Шкіра. Флешки зі шкірою зустрічаються досить рідко, але популярність їх тільки продовжує зростати. Це високоякісний і практичний матеріал, який згодом стає тільки ще більш унікальним. На шкіряній поверхні можна розмістити унікальний логотип своєї компанії.

До кого звернутися

Якщо ви хочете виконати брендування флешки або великої партії пристроїв, необхідно звертатися до кращих професіоналів своєї справи. Важливо не просто нанести зображення чи слово на корпус, важливо зробити це якісно та гарантувати довговічність такого брендування. Якщо зображення виглядатиме на корпусі погано або незабаром просто зітреться, то подібне брендування буде марною витратою грошей. Компанія Gifter використовує сучасне обладнання та ретельно підбирають метод нанесення інформації.

  • Попередня
    Пляшки з логотипом. Їх люблять усі!

    Дедалі більше українців обирає здоровий спосіб життя. Сьогодні модно мати чудове здоров'я, боротися зі шкідливими звичками, не потурати своїм слабкостям. У парках вранці з кожним днем збільшується...

  • Наступна
    Який спосіб друку на футболках краще

    Щоб кожен співробітник компанії відчував свою значущість та приналежність до великої справи, керівництво має ухвалювати стратегічні рішення. Подарувавши своїм співробітникамбрендовані футболки з...